Optyk Bydgoszcz Okulista Okulary Optometrysta Soczewki Szkła Kontaktowe Okuliści Optycy w Bydgoszczy Oprawki do Okularów Salon Optyczny Gabinet Okulistyczny Bydgoszcz Sklep z Okularami Soczewkami Kontaktowymi Szkłami Oprawkami Darmowe Badanie Wzroku Oczu w Domu Pacjenta z Dojazdem do Domu Zakład Optometrystyczny Optometryczny Bydgoszcz Okulista Optyk Optometryści Promocja Niskie Ceny Markowe Okulary Opinie Tanio Najlepszy Optyk Bydgoszcz Opinia Tani Okulista Bydgoszcz Cena Promocje NFZ

Optyk optometryk okulista

opinie salonu optycznego

Okulary

Rated 5,0 out of 5
12 grudnia 2021

Jestem bardzo zadowolony z okularów progresywnych.

Wiktor

Salon nr1!

Rated 5,0 out of 5
18 listopada 2021

Asortyment oprawek jest zróżnicowany i bogaty. Dodatkowo z tym ciężkim wyborem nie zostałem sam. Szybko uraczono mnie wiedzą oraz doradztwem takim z krwi i kości. Na tym skończyć nie mogę ponieważ, na ogromny szacunek zasługuje badanie wzroku. Badanie zostało przeprowadzone z dbałością i zaangażowaniem. Polecam!

Łukasz

Wizyta u Optyka

Rated 5,0 out of 5
6 listopada 2021

Oprawki świetne, duży wybór i pomoc przy wyborze konkretnych szkieł. Polecam!

Marcel N.

Badanie Wzroku

Rated 5,0 out of 5
9 października 2021

Profesjonalne i dokładne badanie wzroku, a do tego obsługa na najwyższym poziomie:)

Henryk O.

Najlepszy Salon Optyczny

Rated 5,0 out of 5
19 marca 2021

Najlepszy salon optyczny w jakim byłam. Przemiła atmosfera, profesjonalna pomoc i ogromny wybór oprawek. Przez jakiś czas miałam problem z ich wyborem, ale na szczęście trafiłam do tego salonu. Ogromnie polecam każdemu!

Lena T.

Zadowolony klient

Rated 5,0 out of 5
16 stycznia 2021

Bardzo miła, pomocna obsługa i duży wybór 🙂

Dominika

Opinia

Rated 5,0 out of 5
12 grudnia 2020

Najlepszy zakład optyczny jaki znam!

Kasia

Najlepszy salon

Rated 5,0 out of 5
23 października 2020

Polecam! Profesjonalna i miła obsługa!

Adrian

Polecam

Rated 5,0 out of 5
29 kwietnia 2020

Fachowe podejście, ceny bardzo dobre, bardzo miła obsługa. Polecam serdecznie.

Marcin

Zakup okularów

Rated 5,0 out of 5
23 marca 2020

Polecam wszystkim, dla mnie to najlepsze miejsce na zakup okularów. Świetne podejście Specjalistów, widać że robią to z pasją, cena adekwatna do usługi. Bardzo profesjonalna i miła obsługa.

Konrad

Polecam!

Rated 5,0 out of 5
18 marca 2020

Polecam, dobre ceny i przede wszystkim rzetelna obsługa.

Anna B.

Zakup okularów dziecięcych

Rated 5,0 out of 5
9 grudnia 2019

Wszystko super, dziękujemy za udany zakup. Polecam! 🙂

Zuzanna N.

Opinia

Rated 5,0 out of 5
3 września 2019

Świetne oprawy. Profesjonalna obsługa i dobra atmosfera!

Magda T.

Profesjonalizm specjalistów

Rated 5,0 out of 5
7 lipca 2019

Serdecznie i z całą pewnością polecam za indywidualne podejście do każdego klienta i przemiłą obsługę, fachowe doradztwo w doborze okularów i szeroki asortyment produktów bardzo wysokiej jakości. Należy również wspomnieć o ogromnej wiedzy i umiejętnościach dzięki którym badania i dobór szkieł korekcyjnych i soczewek przebiega miło i przyjemnie. Polecam!

Zbigniew

Dobór oprawek

Rated 5,0 out of 5
14 czerwca 2019

Dokładne badanie okulistyczne, duży wybór oprawek a przede wszystkim profesjonalne i uczciwe podejście do klienta. Specjalista spędził ze mną dużo czasu aby znaleźć odpowiednie okulary dla mnie i dla mojego dziecka. Polecam wszytskim!

Asia T.

Opinia

Rated 5,0 out of 5
12 czerwca 2019

Najlepszy optyk, super obsługa!

Andrzej

Okulary u najlepszego optyka

Rated 5,0 out of 5
23 stycznia 2019

Jak okulary to tylko tutaj! Duży wybór opraw, super pomoc ze strony przemiłej obsługi. Polecam zdecydowanie 🙂

Karolina

Wizyta u Okulisty

Rated 5,0 out of 5
26 listopada 2018

Wspaniałe podejście do klienta. Bardzo miła obsługa. Polecam serdecznie 🙂

Barbara R.

Super Obsługa

Rated 5,0 out of 5
6 czerwca 2018

Profesjonalna obsługa, dobór oprawek oraz szkieł na wysokim poziomie.

Karol

Dobór oprawek

Rated 5,0 out of 5
4 czerwca 2018

Szczerze polecam, świetna pomoc w doborze oprawek! Dobrej jakości towar za przystępne ceny, ogólnie dobry stosunek jakości do ceny i miła obsługa, czego oczekiwać więcej? Polecam!

Alicja

Fachowi Eksperci

Rated 5,0 out of 5
2 lutego 2018

Eksperci w swoim fachu. Niezawodne doradztwo. Każdy znajdzie okulary dla siebie. Optycy troszczą się o klienta nawet po zakupie. Kupiłem tam doskonałej jakości okulary z soczewkami, a także nauczono mnie tam „obsługi” soczewek kontaktowych. Polecam wsszystkim!

Marcel

Okulary przeciwsłoneczne

Rated 5,0 out of 5
5 listopada 2017

Polecam, profesjonalna i miła obsługa. Kompetentny personel. Kupiłam tutaj niejedne okulary przeciwsłoneczne.

Daria

Super Obsługa

Rated 5,0 out of 5
29 września 2017

Wszystko super, specjaliści bardzo mili i pomocni w doborze oprawek. Polecam serdecznie każdemu!!

Oliwia Z.

Wizyta

Rated 5,0 out of 5
6 lipca 2017

wzorowa obsługa!

Andrzej

Opinia

Rated 5,0 out of 5
19 lutego 2017

Szybko, sprawnie naprawione okulary i do tego miła obsługa

Kacper

Soczewki Kontaktowe

Rated 5,0 out of 5
12 listopada 2016

Wysokiej jakości soczewki kontaktowe. Profesjonalny pomoc przy doborze soczewek.

Nikola N.

Badanie

Rated 5,0 out of 5
26 lipca 2016

Szybkie terminy badań, a sam przebieg badań bardzo profesjonalny i sprawy

Szymon

Wymarzone Okulary

Rated 5,0 out of 5
28 marca 2016

badanie + profesjonalna obsługa + niesamowity wybór oprawek = wymarzone okulary, Super wizyta jak i zakup okularów.

Martyna W.

Gabinet Optyczny nr.1!

Rated 5,0 out of 5
18 listopada 2015

Super! To jest mój optyk od pierwszych okularów i nigdy się nie zawiodłam. Serdecznie polecam każdemu!

Weronika

Super obsługa

Rated 5,0 out of 5
11 sierpnia 2015

Wszystko super, oprawek mnóstwo… Super obsługa znająca się na rzeczy

Adrian

Zakup Oprawek

Rated 4,0 out of 5
5 marca 2015

Miła obsługa, duży wybór oprawek

Karol T.

Okulary dla dzieci

Rated 5,0 out of 5
17 grudnia 2014

Ogromny wybór przepięknych okularów dla dzieci, jestem mile zaskoczona. Świetne podejście do dzieci przy wyborze okularów jak i przy samym badaniu.

Marcelina

Wizyta Okulista

Rated 5,0 out of 5
7 października 2014

Świetna obsługa, pełen profesjonalizm, specjaliści znają się na rzeczy.

Joanna K.

Najlepszy Salon w Bydgoszczy

Rated 5,0 out of 5
4 stycznia 2014

Serdecznie polecam salon! Korzystam z usług tego salonu od paru lat. Przy każdej wizycie zadziwia mnie profesjonalizm i podejście do klientów. Każde okulary były precyzyjne dobrane, a badania przebiegały szybko i bezproblemowo. Wizyta w Warto Widzieć to sama przyjemność. Wyjątkowy gabinet który wspaniale dba o mój wzrok. Polecam Wszystkim!!!

Grzegorz

Opinia

Rated 5,0 out of 5
2 listopada 2013

Indywidualne podejście do klienta, profesjonalna obsługa. Polecam to miejsce wszystkim!

Gosia

Badanie Wzroku

Rated 5,0 out of 5
9 sierpnia 2013

Serdecznie polecam! Badanie wzroku przebiegło szybko i w przemiłej atmosferze. Profesjonalny sprzęt, jak i specjaliści!

Mateusz

Zakup okularów przeciwsłonecznych

Rated 5,0 out of 5
2 lutego 2013

Jak najbardziej polecam! Jestem pozytywnie zaskoczona. Szybka realizacja zamówienia i bardzo profesjonalna obsługa. Ogromny wybór okularów przeciwsłonecznych w konkurencyjnych cenach, a także niesamowita pomoc specjalistów w doborze okularów! Same plusy, super optyk!

Katarzyna O.

Naprawa okularów

Rated 5,0 out of 5
8 września 2012

Miła obsługa, szybka i bezproblemowa naprawa okularów. Polecam wszystkim!

Adam N.

Badanie Wzroku

Rated 5,0 out of 5
21 lipca 2012

Super podejście do klienta, profesjonalna i pomocna obsługa. oprawki dopasowane idealnie. Polecam!

Dariusz Z.

Wizyta u Optyka

Rated 5,0 out of 5
2 marca 2012

Bardzo miła obsługa. Marzenie o dobrze wykonanych okularach i dobranych ramkach w końcu się spełniło. Świetny salon, sympatyczni i profesjonalni specjaliści, szeroki wybór oprawek, jestem bardzo zadowolona. Polecam serdecznie!!!

Anna K.